avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Activitate constantin

Activitate constantin

Mda...o intrebare sensibila...
Evident ca raspunsurile au fost cat se poate de elocvente si cred ca au lamurit acest aspect.
Intrebarea care se pune, sau care eu as pune-o ar fi acea: "Cum se pot da referinte unor viitori candidati la admiterea in barou, din partea unor avocati, daca acestia nu au posibilitatea sa le verifice aptitudinile, cunostiintele in domeniu, neputandu-i angaja?" isi rezerva domniile lor timp pt. ai verifica teoretic? Ii ia pe langa ei la procese si le da dreptul de a lua cuvantu?
Vedeti, este o mare nebuloasa, de aia toti considera ca aceasta profesie a fost monopolizata si intra doar...cine poate nu???:)
Răspuns la discuția ADEVERINTA SALARIAT
pai el imi eliberea si semneaza dar formular tipizat al lui nu vrea sa auda de cel de banca si banca nu accepta decat formuarul lor...
STIE CAREVA CUM POT EU OBLIGA LEGAL PE ANGAJATOR SA-MI COMPLETEZE FORMULARELE TIP CARE MI LE DA BANCA PT. A PUTEA FACE UN IMPRUMUT?
ANGAJATORUL MEU IMI ELIBEREAZA ADEVERINTA DE SALARIU DAR INTR-UN ANUMIT FORMAT DE EL CONCEPUT, IAR BANCILE NU ACCEPTA DECAT FORMULARELE LOR COMLETATE...CU ALTE CUVINTE EU NU POT BENEFICIA DE UN IMPRUMUT SI NICI CHIAR SA CUMPAR IN RATE PRODUSE

MULTUMESC
Discuție DEMISIE
CINE MA POATE SFATUI CUM POT DEMISIOONA FARA A MAI RESPECTA PREAVIZUL DE 15 ZILE? EXISTA SITUATII?
MULTUMESC.
Răspuns la discuția calcul vechime in specialitate
NU. dar se poate aranja...:D