avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Activitate Daniela Enache

Activitate Daniela Enache

Discuție cod muncii
daca mai pot fi incheiate sau prelungite conventiile civilela institutiile publice.
daca da , temeiul legal
Răspuns la discuția insolventa
cererea de creanta a fost admisa, dar administratorul special a depus contestatie la creanta firmei y pe motiv ca exista o sentinta definitiva prin care instanta spunea sa se depuna actiune pe drept comun(respinge actiunea), intre timp s-a intrat in insolventa.
Discuție insolventa
Firma x in calitate de debitor , datoreaza o suma firmei y. A fost un proces pe rol deschis de firma y exista sentinta definitiva, Ordonanta 5/2001 somatie de plata prin care pierde procesul firma y. Firma x intra in insolventa. Ce sanse sunt ca sa se inscrie si sa fie admisa pe tabelul creantelor cu suma respectiva, firma y?
firma x obtine o sentinta definitiva, pronuntata de catre tribunal. Firma care a pierdut, y, depune cerere in anulare dupa 2 luni de la comunicare. Ce sanse are firma y sa i se admita cererea.
Răspuns la discuția REDEVENTA APELE ROMANE
cred ca este vorba de contributii,vezi art 81 al1 din legea apelor107/1996 actualizata
Discuție insolventa
am avut un dosar pentru recuperari debite pe 119/2007, actiunea a fost respinsa pe motiv ca dosarul e prea stufos, sentinta definitiva.Urma sa depun actiune pe drept comun, dar firma a intrat in insolventa.Am depus cerere de declarare a crea telor cu suma,Administratorul special a respins cererea invocand sentinta.Ce pot sa fac ca sa ma inscriu cu debitul respectiv?