avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

insolventa

am avut un dosar pentru recuperari debite pe 119/2007, actiunea a fost respinsa pe motiv ca dosarul e prea stufos, sentinta definitiva.Urma sa depun actiune pe drept comun, dar firma a intrat in insolventa.Am depus cerere de declarare a crea telor cu suma,Administratorul special a respins cererea invocand sentinta.Ce pot sa fac ca sa ma inscriu cu debitul respectiv?
Cel mai recent răspuns: Lavinia Marian , Consilier juridic 09:58, 2 Martie 2012
faceti contestatie la tabelul preliminar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa Daniela Enache Daniela Enache Firma x in calitate de debitor , datoreaza o suma firmei y. A fost un proces pe rol deschis de firma y exista sentinta definitiva, Ordonanta 5/2001 somatie de ... (vezi toată discuția)
Datorie aparuta in tabelul final de create dar platita tartoru2004 tartoru2004 Buna ziua, In calitate de debitor am cerut intrarea in proced simplificata de insolv si faliment, instanta a acordat termen de definitivare a ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii restante Ramona_Jurj Ramona_Jurj Buna ziua, Sunt in urmatoarea situatie: in august 2011 a incetat contractul individual de munca prin concediere colectiva - firma inchidea punctul de lucru. ... (vezi toată discuția)