avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... cerere in anulare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

cerere in anulare

firma x obtine o sentinta definitiva, pronuntata de catre tribunal. Firma care a pierdut, y, depune cerere in anulare dupa 2 luni de la comunicare. Ce sanse are firma y sa i se admita cererea.
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 16:32, 24 Aprilie 2012
Niciuna, se va respinge pentru tardivitate.
Eu as verifica data de pe confirmarea de primire din dosarul instantei pt a fi sigur ca este depasit termenul de formulare al cererii de anulare pt debitor.
E depusa in afara termenului. Daca avea motive intemeiate, odata cu cererea trebuia sa faca si o cerere de repunere in termen. Daca se respinge cererea de repunere in termen, se va respinge si cererea in anulare ca tardiv formulata. Daca are motive intemeiate, sa completeze cererea la primul termen si sa ceara repunerea in termen. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare impotriva unei hotarari executate partial anjinsan anjinsan Buna Ziua, Printr-o sentinta comercială, obtinuta pe calea OUG 119/2007, societatea Y a fost obligata la plata unei sume de bani si la plata de penalitati ... (vezi toată discuția)
Lipsa cerere repunere in termen anjinsan anjinsan Buna Ziua, Un debitor formuleaza o cerere in anulare impotriva unei sentinte comerciale, pronuntate pe calea OUG 119/2007. Arata el ca nu a fost citat la ... (vezi toată discuția)
Cerere in anulare ( oug 119/2007) al3xn01 al3xn01 Buna seara ma scuzati nu stiu daca am postat unde trebuie, deci fima mea X a pierdut un proces in OUG 199/2007 cu o firma Y care tocmai i se deschidea ... (vezi toată discuția)