avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Activitate Slim2012

Activitate Slim2012

Răspuns la discuția Am nevoie de avocat ?
Multumesc pentru raspunsuri, asta am invatat la cursurile de drept penal, dar din experienta cuiva, cat ar fi o suma justificata?
Eu imi depun banii la banca X, primesc bani, bani la care platesc comisioane, toate acestea pentru siguranta banilor mei, lucur care este mentionat in contractul de la deshiderea contului...
Si acum reactionez cu stupoare ca banii mei nu au fost in siguranta nici 1 clipa, ba chiar mai rau, poate orice "neica nimeni" sa se intereseze de cifra mea de afaceri si de ultimele mele venituri (respectiv extrasul de cont) eu as spune ca este o problema importanta...
legally_aid a scris:

Pai trebuie sa dovediti prejudiciul suferit , pentru a pretinde daune materiale.Adica sa fie un prefudiciu cert , evaluabil etc. Insa puteti pretinde daune morale cu mai mare lejeritate , fiindca acestea le puteti cuantifica dupa cum apreciati, cu mentiunea ca totusi instanta va putea fi de acord cu ele pana la o limita rezonabila.

O cunostinta a dat in judecata banca respectiva, fiindca a alunecat pe podeaua umeda NESEMNALIZATA si a primit in instanta 40.000 Euro

Mie mi-a fost violata intimitatea - incadrare penala - consider ca suma ar trebui sa fie mai mare
Am inteles, bun, am nevoie de un avocat care sa imi spuna in mod cert cat ar putea obtine in instanta de la banca!

Multumesc pentru raspunsuri !
Ce daune materiale putem cere bancii ?
Buna ziua,

Sunt asociat unic la SRL x, deci sunt singura persoana care are acces la contul de capital social al firmei, deci, singura persoana care are dreptul legal de a solicita informatii legate de cont la banca respectiva. In urma unei neintelegeri, apare [Mitica], suparat ca banii lui au ajuns la mine in urma unei tranzactii, [Mitica] asta, zice el ca e o persoana foarte influenta, care poate sa faca rost de orice, oriunde...

Trece ziua, primesc telefon dimineata, cine sa fie... [ Hopa Mitica] - vrea sa ne intalnim sa imi arate ceva....

Era vorba despre un extras de cont *contul meu !!! Prin care imi demonstra el ca banii lui au ajuns la mine... Acest extras de cont a ramas la mine...

Acum va intreb, cine ar trebui dat in judecata pentru violarea contului ? Banca X sau Mitica ?

Am fost la directorul bancii respective si cand i-am aratat ca unul dintre angajatii sai a eliberat un extras de cont unei persoane care nu este indriduita s-a schimbat la fata si a dat-o in balbaiala ....

Astept raspunsuri,

<Multumesc Anticipat>
Răspuns la discuția SRL VS SRL-D
Nu prea stiu cum sa pun intrebarea asta... Imi poate garanta cineva 100% ca daca urmez pasii indicati de el/ea voi obtine finantarea ? indiferent de domeniu ?

Bineinteles contra cost !
Răspuns la discuția videochat
Avand in vedere ca intra mascatii peste ei zilnic, eu am avut mari probleme cu studioul si am preferat sa il inchid...

Cum nu stiati cand ati postat pe forum ca stiati :)
Eu as cauta un alt chirias !
Deci primul pas ar fi sa ma duc la RegCom sa imi obtin aprobarea pentru codul caen 4520, am inteles ca in vederea aprobarii, trebuie sa vii cu puntul de lucru... si abia dupa vedem daca il aproba sau nu

Pai eu vreau sa ma finanteze ei in vederea achizitiei punctului de lucru
Nu am treaba cu mediul rural, vreau sa deschid spalatoria in centrul bucurestiului, dupa cum prea bine stiti, interesele sunt foarte mari aici, dar avem si noi cunostintele necesare :)
Multumec pentru raspunsuri...

Pentru mine totul este relativ simplu, sunt broker imobiliar de 2 ani, tatal meu exceleaza in imobiliare de 15 ani, iar despre constructii, am lucrat foarte mult in ultimii 2 ani sub antrepriza ANL, vile, blocuri, nu prea as vrea sa ma las pe mana altei firme de constructii...

Deci, terenul si constructia aferenta sunt de o mare simplitate, sa nu mai spun de autorizatii, proiect, utilitati, aceste aspecte nu constituie o amenintare, mai mult ma ingrijoreaza birocratia, acesta fiind un domeniu necunoscut pentru mine...

Sunt student la drept de 2 ani, am ceva notiuni, deci, consider ca am interpretat perfect ceea ce vreti sa imi explicati.

Cu toate ca acum 2 zile imi taiasem elanul, ati reusit sa imi captati atentia din nou, deci urmatorul pas ar fi planul de afaceri/proiectul...

Acum am vazut ca internetul e plin de anunturi de la persoane care fac "Proiecte" pentru fonduri nerambursabile la diferite sume... Totusi nu spune nimeni ca aceasta suma se va achita dupa aprobarea proiectului. Nu cred ca se arunca toata lumea cu miile de euro pe proiecte...

Exista posibilitatea de a apela la o persoana abilitata in vederea finalizarii calitative a proiectului, insa, onorariul acesteia sa fie achitat doar in cazul in care proiectul este aprobat ?