avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Activitate Ricca

Activitate Ricca

Buna ziua.
Sora mea este angajata pe perioada nedeterminata de 2ani. Angajatorul i a cerut să semneze decizia de încheiere contract de muncă pt cineva care vine din creștere copil. Vă rugam sa ne îndrumați cum sa procedam în condiția in care ea are nevoie de șomaj iar angajatorul nu dorește aceasta varianta. Ii este indispensabilă asigurarea medicală iar angajatorul ii propune discuții cu avocații lor dacă nu accepta sa și de-a demisia.
Este posibil sa o constrângă,este o bază legală care sa o oblige?
Ne este de mare ajutor răspunsul dvs!
Mulțumim anticipat!
Apreciez foarte mult răspunsul promt și vreau să precizez că dețin acte medicale pe care le am platit cât și actul de identitate,dovada platii dar și dovada discuțiilor pe care ea le-a șters. Sunt conștientă că sunt cazuri mult mai grave însă suma la care am ajuns in final cu consultatii este in jur de 3000 Ron,plus drumurile in ajun de Crăciun și umblat pe la clinici veterinare.
Vă mulțumesc din suflet pentru răspuns. Mă simt înșelată și umilită și as vrea cumva sa opresc sau sa trezesc aceste practici!
Mulțumesc încă odată!
Buna ziua și An Nou Fericit tuturor!
Am cumpărat o pisică de rasă de la un crescător neautorizat,a ajuns la noi si imediat ce l-am mângâiat am constatat că are hernie ombilicala de care nu s-a spus.In urma unor discuții cu amenințări chiar.Proprietara a decontat operația însă ulterior am descoperit alte probleme fatale din care a survenit decesul lui. Practic în 4 luni a murit,având și o boala genetica de care nu recunoaște.Si-a șters contul de Facebook, a șters discuția noastră și orice altă urma! Vă rog și va sunt recunoscătoare să mă îndrumați către pașii cei mai rapizi pentru a-mi recupera bănuții dar și pentru a opri acest mijloc de a trai bine de pe urma bietelor animale care sunt puse să se reproducă doar să întrețină adulți iresponsabili.
Mulțumesc anticipat!
Buna ziua,
Sunt insarcinata,am intrat in saptamana 30,am depus concediu medical la Cas, insa doamnele de acolo mi-au spus ca nu am voie sa suspend pfa-ul pana in ultima zi de concediu prenatal(care va fi dupa ce se naste copilul).
Mentionez ca pfa-ul este in sistem real,prestari servicii(cod-7410) si din momentul de fata nu mai pot sa prestez.
Va rog sa-mi spune-ti daca exista o lege care imi interzice sa suspend activitatea in conditiile de fata.
Multumesc anticipat,