avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Solicit ajutor pentru înșelăciune !
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Solicit ajutor pentru înșelăciune !

Buna ziua și An Nou Fericit tuturor!
Am cumpărat o pisică de rasă de la un crescător neautorizat,a ajuns la noi si imediat ce l-am mângâiat am constatat că are hernie ombilicala de care nu s-a spus.In urma unor discuții cu amenințări chiar.Proprietara a decontat operația însă ulterior am descoperit alte probleme fatale din care a survenit decesul lui. Practic în 4 luni a murit,având și o boala genetica de care nu recunoaște.Si-a șters contul de Facebook, a șters discuția noastră și orice altă urma! Vă rog și va sunt recunoscătoare să mă îndrumați către pașii cei mai rapizi pentru a-mi recupera bănuții dar și pentru a opri acest mijloc de a trai bine de pe urma bietelor animale care sunt puse să se reproducă doar să întrețină adulți iresponsabili.
Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Ricca , utilizator 18:21, 7 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ni exista din păcate nici un mijloc rapid.de soluționare,o plângere penala durează ani,în civil.o acțiune unmproces în lipsa unor acte medicale de la un veterinar ,a datelor de identificare a persoanei a umor dovezi acte martori are șanse destul de mici.Fiee mergeti pe o.plangere penala pt înșelăciune care va dura ani sau încercați un proces civil..Dacă aveți acte mergeți la un avocat pt o estimare a șanselor.Sunt oameni înșelați de escroci imobiliari /dezvoltatori cu zeci sute de mii de euro care așteaptă cu anii ,va dați seama că, mafia pisicilor"nu e o prioritate pt bravele noastre organe de politie..
Apreciez foarte mult răspunsul promt și vreau să precizez că dețin acte medicale pe care le am platit cât și actul de identitate,dovada platii dar și dovada discuțiilor pe care ea le-a șters. Sunt conștientă că sunt cazuri mult mai grave însă suma la care am ajuns in final cu consultatii este in jur de 3000 Ron,plus drumurile in ajun de Crăciun și umblat pe la clinici veterinare.
Vă mulțumesc din suflet pentru răspuns. Mă simt înșelată și umilită și as vrea cumva sa opresc sau sa trezesc aceste practici!
Mulțumesc încă odată!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat mostenitor trascaelena trascaelena Tatal meu a murit acum 3 luni si as dori sa obtin certificatul de mostenitor,dar el nu are nici un bun pe numele lui.As dori sa stiu ce acte sunt necesare pt ... (vezi toată discuția)
Malpraxis medicina veterinara ContSters370676 ContSters370676 Doresc sa stiu daca exista in Bucuresti un cabinet de avocatura specializat pe malpraxis medicina veterinara . In conditiile in care exista plangeri penale ... (vezi toată discuția)
Inselaciunile online pot fi reclamate la politia economica? Peska Peska Ma confrunt cu o situatie neplacuta, prima de acest gen de altfel. Desi sunt cumparator inrait de pe e-bay, n-am patit niciodata asa ceva. ... (vezi toată discuția)