avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... PFA si concediu de maternitate, fara contract de munca
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

PFA si concediu de maternitate, fara contract de munca

Buna ziua,
Sunt insarcinata,am intrat in saptamana 30,am depus concediu medical la Cas, insa doamnele de acolo mi-au spus ca nu am voie sa suspend pfa-ul pana in ultima zi de concediu prenatal(care va fi dupa ce se naste copilul).
Mentionez ca pfa-ul este in sistem real,prestari servicii(cod-7410) si din momentul de fata nu mai pot sa prestez.
Va rog sa-mi spune-ti daca exista o lege care imi interzice sa suspend activitatea in conditiile de fata.
Multumesc anticipat,

Alte discuții în legătură

Suspendare pfa medic la intrarea in maternitate andreeagavrisan andreeagavrisan Buna ziua Am cititit tot ce s-a discutat pe forum pe subiectul suspendarii PFA, dar tot nu am gasit un raspuns concret la intrebarea Cand trebuie suspendat ... (vezi toată discuția)
Suspendare pfa alinaiovu alinaiovu Buna ziua, Sunt angajata cu contract de munca de la 01 octombrie 2010. Am si un PFA iar ultima activitate desfasurata in cadrul acestuia a fost in luna ... (vezi toată discuția)
Pot avea activitate in concediu prenatal/postnatal? clodete clodete Buna ziua, Am un PFA-profesie liberala,am achitat cei 0.85% pentru concedii si indemnizatii.Vreau sa intru in concediu prenatal/postnatal,126 zile fara a ... (vezi toată discuția)