Anul acesta am achizitionat prin chitanta de mana, cu 2 martori, un teren arabil extravilan de la o persoana care este unul din cei 7 mostenitori ai defunctului trecut pe un titlu de proprietate. Acestia n-au succesiunea facuta si nu am putut face contract final de vanzare cumparare. Tinand cont de faptul ca eu am achitat pretul, cum as putea trece respectivul teren arabil pe numele meu?
poate...dar depinde de la situatie la situatie......pentru ca nici mie nu mi se pare ok ca parintii mei sa-i intretina pe bunici (costurile fiind f ridicate intrucat unul din ei e paralizat) iar acum sora mamei sa vina sa ceara tot jumatate din bunurile bunicilor chiar daca nu au contribuit cu absolut nimic niciodata!!!
exista vreun mod in care parintii pot lasa cui vor averea, si nu neaparat copiilor? Eu nu-nteleg de ce legea ii obliga sa lase copiilor. Un contract de intretinere facut de catre bunici catre nepoate, poate fi atacat de parintii nepoatelor, ca nu le-a lasat direct lor?
Daca eu am o firma agricola din 2007, si sunt unic administrator, deci sotul meu nu este nicaieri trecut in acte, la divort trebuie sa impart cu el ceva din cadrul firmei mele? :((