Mama mi-a facut contract de vanzare- cumparare cu drept de uzufruct viager pe o locuinta mai are ea sau frații mei vreun drept asupra locuintei??
Se poate face un credit cu ipoteca -acea locuinta -dacă exista acest contract de vanzare- cumparare cu drept de uzufruct viager sau trebuie sa semneze mama la bancă ?
Ce înseamnă concret ---dreptul de uzufruct viager ?
Cu o boală cardiovasculara- implant de stent și cu tensiune oscilanta si hernie de disc nu i s-a aprobat pensie de boală. Persoana doreste sa ia somaj.Poate lua somaj ?
Aș dori să știu dacă o persoana cu o boală cardiovasculara- implant de stent și cu tensiune oscilanta si hernie de disc se poate pensiona pe caz de boală? Are 58 de ani si 38 ani vechime ? La Iasi i-a fost respinsă pensionare ,pt că este apt de muncă dar să nu ridice decât 5 kg . Cine îl mai angajează aș dori sa-i întreb pe acei doctori ??????????????
Ce act trebuie facut la notar pt a ,,trece ''o bucata de pamant pe cineva fara ca mai tarziu sa nu fie probleme ? Ce acte sunt necesare ? Multumiri anticipate!
[Editat - va rog nu abuzati de ''artificii' de scriere. Multumesc pentru intelegere]
Soacra mea are facut contract de vanzare- cumparare cu drept de uzufruct viager cu matusa ei care --traieste---.Poate sa treaca pe sotul meu casa si gradina atat timp cat traieste matusa ?