sa va explic exact cum a fost situatia...cand am luat tv-ul eram logodita cu pers respectiva de 6ani si stateam impreuna.am luat tv cat timp eram inca impreuna.cand ne-am despartit si-a luat angajamentul de a plati el ratele,numai sa il las televizorul.a platit o perioada si dupa aceea nu a mai platit.nici asa tinand cont de faptul ca era logodnicul meu nu pot sa iau vreo masura impotriva lui? la o intelegere nu se poate ajunge deoarece de o perioada nu mai accepta ideea despartirii si vrea sa se razbune pe mine.a trebuit sa ma mut de acasa doar ca sa nu ma gaseasca.va multumesc
buna seara.as vrea sa clarific unele lucruri cu ajutorul dvs.am luat pt cineva apropiat acum 3ani un tv lcd in rate.de putin timp am aflat ca respectivul nu a mai platit ratele de o vreme.as putea sa fac vreun tratat cu firma sau banca respectiva ca sa intru eu in posesia tv daca ii platesc eu datoria?(sunt constienta ca oricum trebuie sa il platesc eu) contractul expira in septembrie a.c..si de ce nu a demarat banca un proces de recuperare a obiectului din cauza neplatii?am uitat sa va spun ca eu nu am primit acasa nici o instiintare ca nu au fost platite ratele dar stiu sigur ca nu sunt platite.va multumesc
buna..am o nelamurire..daca m-am angajat pe data de 1mai si dupa 3luni de la semnarea contractului raman insarcinata beneficiez de indemnizatia de maternitate cand nasc? mentionez ca in ultimii 2ani nu am fost angajata. multumesc frumos
In primul rand vreau sa va multumesc pt raspuns.In al doilea rand as vrea sa mai stiu daca si cu procura notariala se poate proceda la fel? E vreo diferenta intre procura notariala si imputernicire?
Buna ziua. Am si eu o problema pe care sper sa o lamuresc cu ajutorul vostru.
Pana acum 2 ani de zile am locuit in Constanta si faceam liceul la seral. Intre timp am plecat din Ct iar diploma de opt clase a ramas la scoala respectiva.Nu am cum sa ajung acolo sa imi scot diploma personal, iar de la scoala mi-au spus sa fac o imputernicire cuiva care sa o ridice de la ei.Intrebarea mea este urmatoarea; se poate face imputernicire pentru cineva care locuieste in Constanta, avand in vedere ca eu locuiesc acum in Baia Mare? Trebuie sa fim amandoua persoanele prezente la acelasi notar in momentul imputernicirii? Va multumesc.