avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot beneficia de indemnizatie pentru CCC?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot beneficia de indemnizatie pentru CCC?

buna..am o nelamurire..daca m-am angajat pe data de 1mai si dupa 3luni de la semnarea contractului raman insarcinata beneficiez de indemnizatia de maternitate cand nasc? mentionez ca in ultimii 2ani nu am fost angajata. multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 21:37, 1 Iunie 2012
Daca v-ati angajat abia in 1 mai,inseamna ca ar trebui sa ramaneti insarcinata abia in septembrie a.c.,astfel incat, dupa cele 9 luni de sarcina ,adica la data nasterii, in mai 2013 ,sa aveti cele 12 luni cu venit pt. a beneficia de concediu si indemnizatie de crestere copil.
De cele 126 de zile de concediu de maternitate pre si post natal puteti beneficia insa si dupa 3 luni.
Ultima modificare: Vineri, 1 Iunie 2012
ContSters136493, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia maternitate dianita dianita buna ziua, va rog am si eu o intrebare , am lucrat 2 luni la o firma, si o sa incetez activitatea prin demisie pana la sfarsitul lunii iunie. in iulie vreau ... (vezi toată discuția)
Mai beneficiez de ccc pentru al patrulea copil? IUSTINMOT IUSTINMOT am 3 copii si sunt insarcinata cu cel de-al 4-lea. Sunt angajata si doresc sa aflu care este perioada dupa care am dreptul la concediu de maternitate . Exista ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului clvero clvero As dori sa stiu daca voi beneficia de indemnizatie pentru crestrea copilului, daca am doar 11 luni lucrate anterior , eu fiind in a 5 luna de sarcina si va ... (vezi toată discuția)