avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1119 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie pentru cresterea copilului

As dori sa stiu daca voi beneficia de indemnizatie pentru crestrea copilului, daca am doar 11 luni lucrate anterior , eu fiind in a 5 luna de sarcina si va trebui sa nasc la inceputul lui august , din luna ianuarie am aflat ca sunt insarcinata si nu am mai mers deloc la munca pentru ca sarcina a fost cu probleme , dar am benefciat si beneficiez in continuare de concediul medical , este posibil ca si acest concediu medical sa fie considerat ca si zile lucratoare ? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: clvero , utilizator 17:03, 1 Aprilie 2013
1. Daca veti naste in august 2013 atunci cele 12 luni eligibile pentru a beneficia de indemnizatie pentru concediou crestere copi (CCC) sunt septembrie 2012 - august 2013.

2. In aceste 12 luni intra si perioadele in care ati fost in concedii medicale si in concediu de maternitate (126 de zile = sarcina si lauzie = pre si postnatal).
Va multumesc pentru raspunsul dumneavoastra !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am vreo sansa sa beneficiez de concediu prenatal ? diana192 diana192 buna ziua,am lucrat cu carte de munca din 01. 01 .2013 pana in 10.07.2013.iar dupa aceea am fost in concediu fara plata pana in data de 02.10.2013.din data de ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere a copilului dolcepussyc dolcepussyc Buna ziua! Am nascut in urma cu patru saptamani. Sunt in concediul de 126 de zile, care il am pana pe data de 6 aprilie. Trebuie sa depun cererea la angajator ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil mileaflorica mileaflorica Va rog sa imi spuneti daca pot beneficia de indemnizatia pentru crestere copil in urmatoarea situatie: Am lucrat cu contract de munca din 20.04.2015 pana in ... (vezi toată discuția)