avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Imputernicire pt eliberare diploma de la scoala
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Imputernicire pt eliberare diploma de la scoala

Buna ziua. Am si eu o problema pe care sper sa o lamuresc cu ajutorul vostru.
Pana acum 2 ani de zile am locuit in Constanta si faceam liceul la seral. Intre timp am plecat din Ct iar diploma de opt clase a ramas la scoala respectiva.Nu am cum sa ajung acolo sa imi scot diploma personal, iar de la scoala mi-au spus sa fac o imputernicire cuiva care sa o ridice de la ei.Intrebarea mea este urmatoarea; se poate face imputernicire pentru cineva care locuieste in Constanta, avand in vedere ca eu locuiesc acum in Baia Mare? Trebuie sa fim amandoua persoanele prezente la acelasi notar in momentul imputernicirii? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:14, 12 Martie 2012
Nu, numai dvs cel care imputerniciti, va prezentati la notar. Sa-i stiti datele ( nume, prenume, serie , nr carte de identitate ) celui pe care il imputerniciti
Ultima modificare: Miercuri, 7 Martie 2012
gi-jane2, moderator
In primul rand vreau sa va multumesc pt raspuns.In al doilea rand as vrea sa mai stiu daca si cu procura notariala se poate proceda la fel? E vreo diferenta intre procura notariala si imputernicire?

Cu placere :).
Ca-i zice procura, imputernicire, declaratie.. toate astea se intocmesc de notar si se semneaza in fata lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma bacalaureat a_mart a_mart Buna ziua,as dori si eu un sfat avizat ,am terminat liceul in 1991 fara promovarea examenului de bacalaureat,in 2013 ,am sustinut examenul de bacalaureat ,cu ... (vezi toată discuția)
Procura imputernicire ElenaTrofin ElenaTrofin Ma poate ajuta cineva cu niste informatii?Am nevoie de o Procura(imputernicire) prin care sa o reprezint pe mama mea intr-o succesiune.Problema e ca mama este ... (vezi toată discuția)
Procura pensie cristi0009 cristi0009 Mama vrea sa plece din tara si vrea sa-mi faca procura la pensie sa i-o ridic eu.Problema este ca ANAF-ul i-a blocat un sfert din pensie si va intreb daca ... (vezi toată discuția)