avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Activitate neacsusimona

Activitate neacsusimona

mutumesc mult
BUNA SEARA!
pana in 2010 am fost asociat la o firma cu 10% actiuni
in 2009 societatea a luat o masina in leasing, dar eu am refuzat atunci, daca bine imi aduc aminte sa semnez un bilet la ordin avalizat si banuiesc ca fostul asociat a falsificat semnatura mea
astazi am primit la serviciu o poprire pe salariu de la un executor judecatoresc si este si copie dupa biletul la ordin (refuzat la plata) in care apare al avalizat scris numele meu si o semnatura care nu seamana cu a mea
intrebarea este cum pot verifica daca este semnatura mea si daca apare scris undeva (in contractul de leasing ar putea sa scrie?) ca eu am avalizat acel bilet?
as putea constesta in instanta aceasta executare? cat costa taxa la judecatorie?

Va multumesc!
Răspuns la discuția INCETARE CONTRACT MUNCA
multumesc pentru raspuns
perfect adevarat ca cim va inceta de drept perfect legal
Răspuns la discuția INCETARE CONTRACT MUNCA
stiu ca nu este obligat, dar ma interesa totusi daca motivul invocat are temei legal
multumesc pentru rasp.
din data de 02 martie 2012 m-ma angajat la sc arabesque craiova srl in functia de casier cu contract pe durata determinata de 1 luna dupa care se prelungea
mi-au spus ca o sa icasez salariul numai pe card si le-am spus atuci ca eu am o poprire pe venit de la financiar si mi-au zis ca nu e nici o problema ei vor doar un cont de la banca in care sa-mi vireze salariul
marti le-am dus contul de la banca, insa mia-u spus ca nu o sa-mi mai prelungeasca contractul deoarece nu accepta salariati cu poprire si mai ales cu functia de casier
INTREBARE:
ARE VREO LEGATURA POPRIREA MEA CU FUNCTIA DE CASIER?
AU DREPTUL LEGAL SA MA CONCEDIEZE PE ACEST MOTIV?
buna seara
sunt asociat intr-o firma srl cu 10% actiuni si in anul 2009 am avalizat un bilet la ordin in alb pt o firma de leasing
in anul 2011 firma de leasing a ridicat masina pt neplata ratelor
anul acesta am primit o inffintare de poprire a salariului in valoare de 10445 lei, valoarea ratelor neachitate
mentionez ca societatea mea este in procedura de insolventa
va intreb ce suma sunt eu obligata sa platesc societatii de leasing avand doar 10% din actiuni si nu am fost nici administratorul societatii