BUNA SEARA!
pana in 2010 am fost asociat la o firma cu 10% actiuni
in 2009 societatea a luat o masina in leasing, dar eu am refuzat atunci, daca bine imi aduc aminte sa semnez un bilet la ordin avalizat si banuiesc ca fostul asociat a falsificat semnatura mea
astazi am primit la serviciu o poprire pe salariu de la un executor judecatoresc si este si copie dupa biletul la ordin (refuzat la plata) in care apare al avalizat scris numele meu si o semnatura care nu seamana cu a mea
intrebarea este cum pot verifica daca este semnatura mea si daca apare scris undeva (in contractul de leasing ar putea sa scrie?) ca eu am avalizat acel bilet?
as putea constesta in instanta aceasta executare? cat costa taxa la judecatorie?
puteti contesta in instanta. normal ar fi sa cereti o expertiza grafo. apoi sa faceti si o plangere penala daca se descopera ca nu este semnatura dvs. apelati la un avocat
Bo avalizat
liviu2011
Buna ziua , am si eu cateva nelamuriri in legatura cu niste bilete la ordin avalizate. Am o firma in care sunt asociat cu 50% , iar celalalt asociat are 50% si ... (vezi toată discuția)