avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Activitate nickytipu

Activitate nickytipu

In cazul unei succesiuni intre mama si cei 2 copii, dupa moartea sotului- tatăl copiilor, mama dorește ca cei 2 copii sa-si cedeze părțile in favoarea ei. Efectele cedării sunt definitive, sau copiii pot intra in posesia moștenirii după moartea mamei ?
O persoana aflata in concediu post natal, poate munci 3 luni si apoi sa isi reia concediul postnatal ?
Pot contesta impozitul pe care trebuie sa-l platesc pentru anul 2015, in contextul in are in luna iulie mi s-a comunicat suma de 200 lei/ camera/ luna, ca impozit forfetar, care ulterior a fost modificata prin stabilirea unei cote de venit minim de 12600 lei/ camera/sezon? Daca modificarile s-au facut in luna oct 2015, ele se aplica retroactiv?
Multumesc.
in cazul deschiderii unui I.I. in 2005, fara nici o activitate pe aceasta perioada, dar pt care nu s-au depus declaratiile, care poate fi situatia actuala? S-a dizolvat sau apar fapte pe cazierul fiscal ?
Buna ziua !
Am o vila turistica cu 6 camere si doresc sa stiu care este forma juridica cea mai avantajoasa tinand cont ca desfasor activitatrea doar 3 luni pe an, iar ca pf platesc la ANAF o taxa fixa de 200 lei/ camera/luna, fara deduceri .
Multumesc !