avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... impozit persoana fizica pt inchiriere regim turistic ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozit persoana fizica pt inchiriere regim turistic sezonier

Pot contesta impozitul pe care trebuie sa-l platesc pentru anul 2015, in contextul in are in luna iulie mi s-a comunicat suma de 200 lei/ camera/ luna, ca impozit forfetar, care ulterior a fost modificata prin stabilirea unei cote de venit minim de 12600 lei/ camera/sezon? Daca modificarile s-au facut in luna oct 2015, ele se aplica retroactiv?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Impozitare venit din contract inchiriere B0gdan84 B0gdan84 Buna ziua, As dori sa stiu ce impozite/taxe trebuie sa plateasca un pensionar (cu o pensie sub salariul minim pe economie - am inteles ca si asta conteaza) ... (vezi toată discuția)
Inchiriere in scop turistic ComN ComN In apartamentul de 2 camere decomandate in care locuiesc doresc ca una dintre cele doua camere sa le inchiriez vara in scop turistic. Ca totul sa fie in regula ... (vezi toată discuția)
Privind declaratia de venit ce trebuie depusa la casele de asigurari de sanatate cosmin1859 cosmin1859 Sunt din Constanta si am fost pana acum de 2 ori la casa de asigurari de sanatate a judetului Contanta sa depun declaratia de venit corespunzatoare lunii iulie ... (vezi toată discuția)