avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... IMM sau PFA in turism
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

IMM sau PFA in turism

Buna ziua !
Am o vila turistica cu 6 camere si doresc sa stiu care este forma juridica cea mai avantajoasa tinand cont ca desfasor activitatrea doar 3 luni pe an, iar ca pf platesc la ANAF o taxa fixa de 200 lei/ camera/luna, fara deduceri .
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 16:13, 7 Aprilie 2015
Pai si cum sa va dea cineva o solutie tanand cont ca nu are un buget in fata?
Fiecare forma de organizare are costuri specifice...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vila pt. cazare in scop turistic 2 luni pe vara . ce-i mai avantajos un s.r.l. , un p.f.a. o intreprindere individuala sau o intraprindere familiala ziarediverse ziarediverse Tinand cont de specificul unei Vile ce se poate inchiria in scop turistic doar in sezonul estival , care forma juridica din cele expuse, considerati ca ar fi ... (vezi toată discuția)
Am solicitat la anaf informatii in lgatura cu inchirierea. CapyBara CapyBara Am solicitat la ANAF informatii in lgatura cu inchirierea in scop turistic a unui apartament cu o camera pentru care regimul fiscal este cel de impunere pe ... (vezi toată discuția)
Pfa. pot închiria camere pt sezon? Marius Cristescu Marius Cristescu Bună ziua! Va rog sa ma sfătuiți in următoarea problemă: Vreau sa închiriez sezonier cateva camere pe litoral. Mai exact 5. Am studiat informațiile ... (vezi toată discuția)