avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Activitate GEORGIANASB

Activitate GEORGIANASB

Răspuns la discuția Concediu fara plata la gravide
Da. Pana in luna aprilie trebuie sa am un total de 20 de zile de concediu fara plata.
Buna ziua. Sunt insarcinata in 9 saptamani (2 luni) iar firma la care lucrez trece printr-o perioada grea si suntem nevoiti sa intram in concediu fara plata, mai exact 20 de zile lucratoare pana in luna aprilie 2013.
Termenul pentru nastere este luna septembrie si as dori sa stiu in ce fel ma va afecta concediul fara plata.
Va multumesc !
Răspuns la discuția zi sarbatoare
un angajat are concediu medical in perioada 13-20 aprilie 2012. ziua de 16 aprilie este zi libera platita si as dori sa stiu daca se aplica si la acest angajat ziua libera.
Discuție zi sarbatoare
Un angajat daca are concediu medical in perioada in care exista o zi de sarbatoare, i se plateste aceasta zi de sarbatoare si lui ca si in cazul celorlalti angajati?
Răspuns la discuția ZILELE DE SAMBATA SI DUMINICA
Urgent!
As dori sa stiu daca zilele de sambata si duminica sunt considerate posturi lucrate sau ca ore suplimentare. se dau tichete pentru aceste zile?
Multumesc!
Răspuns la discuția Greseala in statul de plata
ASADAR ESTE NEVOIE DE RECTIFICATIVA LA DECLARATIA 112?
MULTUMESC!

ALTA MODALITATE NU EXISTA?
URGENT!IN LUNA IANUARIE AM AVUT UN ANGAJAT CARE S-A PENSIONAT SI I SE CUVENEAU 2 SALARII DE BAZA. I S-A FACUT STAT DE PLATA SEPARAT CU SUMA RESPECTIVA IN CARE MAI APAREAU SI 2 ZILE DE SARBATOARE. STATUL A FOST DUS LA CASA SI ACHITAT. ULTERIOR DIN 2 ZILE DE SARBATOARE A MAI RAMAS UNA SINGURA...DE AICI REZULTA STATUL; GRESIT.
CUM SE PROCEDEAZA IN ACEASTA SITUATIE DEOARECE EXISTA DOUA STATE SI DOAR UNUL ESTE CORECT, CEL CU SUMA MAI MICA. FOSTUL ANGAJAT AR TREBUI SA RESTITUIE FIRMEI SUMA DE 50 LEI.