avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1158 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii zi sarbatoare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

zi sarbatoare

Un angajat daca are concediu medical in perioada in care exista o zi de sarbatoare, i se plateste aceasta zi de sarbatoare si lui ca si in cazul celorlalti angajati?
Cel mai recent răspuns: GEORGIANASB , utilizator 11:48, 7 Mai 2012
intrebarea dvs. e greu de descifrat...fiti mai explicita...asta daca doriti un raspuns pertinent! SUCCES!
un angajat are concediu medical in perioada 13-20 aprilie 2012. ziua de 16 aprilie este zi libera platita si as dori sa stiu daca se aplica si la acest angajat ziua libera.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata alexandra24 alexandra24 Buna ziua,in aprilie am concediu fara plata de pe 01.-30.04. mai incasez ceva pentru ziua de 16.04 care este liber legal? si cum ar trebui sa apara in pontaj ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna dupa concediu de maternitate roxanas roxanas La cate zile de concediu de odihna are dreptul o persoana (functionar public) care a fost in concediu de maternitate in perioada aprilie 2012- iulie 2012 (cele ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical dupa concediu crestere copil oanaj oanaj Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu un calcul: - in 2 aprilie 2012 am incheiat concediul de cresterea copilului de pana la 2 ani - din 3 aprilie am ... (vezi toată discuția)