avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Activitate SianD

Activitate SianD

Răspuns la discuția Recuperare pensie alimentara
In acest caz, as avea nevoie de avocat pentru proces sau pot sa ma ocup singur? Daca ma pot ocupa singur, care sunt pasii ce trebuiesc urmati?

Multumesc!
Buna ziua,

Parintii mei sunt divortati, mama fiind declarata tutorele legal. De aproximativ 8 ani, tatal meu a incetat sa imi mai plateasca pensia alimentara. Pot sa il dau in judecata pentru a-mi recupera pensia alimentara? Am intrebat intr-un alt subiect si am inteles ca poate fi recuperata doar pe ultimii 2 ani. Mentionez ca sunt major, am implinit 18 ani in 2014 si sunt student la zi, buget.

Daca se poate, care ar fi procedura? Ce ar trebui sa fac? Puteti sa imi dati mai multe informatii?

Multumesc anticipat!
Buna ziua,

Parintii mei sunt divortati, mama fiind declarata tutorele legal. De aproximativ 8 ani, tatal meu a incetat sa imi mai plateasca pensia alimentara. Pot sa il dau in judecata pentru a-mi recupera pensia alimentara pe care nu a trimis-o in acesti 8 ani? Mentionez ca sunt major, am implinit 18 ani in 2014.

Multumesc anticipat!
Iti multumesc pt raspuns :)
Am citit ceva aici:
[ link extern ]

Este de ajuns ca mama sa imi trimita ceva scris prin care isi da acordul sau trebuie neaparat facuta procura?

Multumesc anticipat.
Am o intrebare, daca un profesor de la mine din scoala organizeaza o excursie in alta tara, iar mama mea e plecata in alta tara, ea fiind divortata de tatal meu, mai imi trebuie procura pt. a putea "parasii" tara impreuna cu colegii si profesoara?