avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1137 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara, recuperare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara, recuperare

Buna ziua,

Parintii mei sunt divortati, mama fiind declarata tutorele legal. De aproximativ 8 ani, tatal meu a incetat sa imi mai plateasca pensia alimentara. Pot sa il dau in judecata pentru a-mi recupera pensia alimentara pe care nu a trimis-o in acesti 8 ani? Mentionez ca sunt major, am implinit 18 ani in 2014.

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:57, 31 Iulie 2015
Nu pe ultimii 8 ani, ci pe ultimii 2 ani . Pt asta, apelati la un executor judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare pensie alimentara SianD SianD Buna ziua, Parintii mei sunt divortati, mama fiind declarata tutorele legal. De aproximativ 8 ani, tatal meu a incetat sa imi mai plateasca pensia ... (vezi toată discuția)
Despagubire dupa neplata pensiei alimentare Elena2212 Elena2212 Buna seara. Am 18 ani, parintii mei au divortat in urma cu aproximativ 10 ani, iar eu am ramas in custodia mamei mele, cu care am plecat din apartamentul in ... (vezi toată discuția)
In legatura cu pensia alimentara utilizator123456789 utilizator123456789 Vroiam sa va intreb in legatura cu un divort, situatia sta in felul urmator: parintii mei s-au despartit prin`92 aproximativ, dar cred ca au divortat de abia ... (vezi toată discuția)