nu are nici o legatura codul muncii....avand in vedere ca este militar, beneficiaza de concediu de odihna in conformitate cu legea 80/1995 si legea138/1999.daca lucreaza la o alta unitate (in sistem) pe certificatul de drepturi banesti se trece nr zilelor de concediu de odihna la care are dreptul si cate a efectuat. La noua unitate are dreptul sa efectueze zilele de concediu de odihna ramase.
cand nu e posibila efectuarea concediului *din motive obiective* se cere aprobarea esaloanelor superioare pentru acordarea contravalorii
buna seara
as dori sa ma ajutati cu o informatie ....... s-a facut o cerere la o institutie si nu s-a primit raspunsul in termenul legal de 30 zile. exista un termen in care se poate face reclamatie ?Se poate intenta proces pt acest lucru?Daca a trecut un an (cei de la institutie sustin ca rezolvarea nu depinde de ei...s-au adresat si ei in alta parte si inca nu au primit raspuns)se mai poate face ceva?.
sper ca m-am facut inteleasa...mii de multumiri.
dupa cum ai expus problema, rezulta ca si postul de consultant este cu studii superioare, din moment de urmatoarea treapta este expert, nu?....:-/.
din cate stiu eu, la bugetari, trecerea in urmatoarea treapta se face in urma unei evaluari...tinandu-se cont si de limitele de cheltuieli de personal admise.
cat despre transformarea unui post su studii medii in superioare e mai delicata....