avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Activitate camelya31

Activitate camelya31

Răspuns la discuția concediul de odihna neefectuat
nu are nici o legatura codul muncii....avand in vedere ca este militar, beneficiaza de concediu de odihna in conformitate cu legea 80/1995 si legea138/1999.daca lucreaza la o alta unitate (in sistem) pe certificatul de drepturi banesti se trece nr zilelor de concediu de odihna la care are dreptul si cate a efectuat. La noua unitate are dreptul sa efectueze zilele de concediu de odihna ramase.
cand nu e posibila efectuarea concediului *din motive obiective* se cere aprobarea esaloanelor superioare pentru acordarea contravalorii
buna seara
as dori sa ma ajutati cu o informatie ....... s-a facut o cerere la o institutie si nu s-a primit raspunsul in termenul legal de 30 zile. exista un termen in care se poate face reclamatie ?Se poate intenta proces pt acest lucru?Daca a trecut un an (cei de la institutie sustin ca rezolvarea nu depinde de ei...s-au adresat si ei in alta parte si inca nu au primit raspuns)se mai poate face ceva?.
sper ca m-am facut inteleasa...mii de multumiri.
Răspuns la discuția transformare post
dupa cum ai expus problema, rezulta ca si postul de consultant este cu studii superioare, din moment de urmatoarea treapta este expert, nu?....:-/.
din cate stiu eu, la bugetari, trecerea in urmatoarea treapta se face in urma unei evaluari...tinandu-se cont si de limitele de cheltuieli de personal admise.

cat despre transformarea unui post su studii medii in superioare e mai delicata....