Buna ziua,
Ma puteti lamuri daca pot face recurs pt anularea procesului verbal din data de 2.09.2011 pt constatarea constructiei fara autorizatie.Am o mansarda terminata in 2007 am adus martori si documente,am platit impozit pe 5 ani pt mansarda in cauza dar instanta a invocat legea nr 50/1991 art 37 alin 5 luand in calcul data savarsirii faptei la data efectuarii controlului.
Ce ma sfatuiti?Multumesc
Buna ziua,as avea o intrebare in legatura cu salariile compensatorii in 2012 daca mai este valabil CCM din 2010 pe ramura de comert daca firma mea se afla atunci printre cele enumerate.Pe 23 februarie am fost anuntata ca se restructureaza postul meu de operator comenzi chiar daca aceasta activitate inca se desfasoara...
Au spus ca o sa-mi plateasca zilele de concediu neefectuate si salariile la zi fiind in urma si cu vreo 2 salarii,intarzieri salariale care continua de 4 ani cat am muncit eu,cand am adus vorba de salarii compensatori au zis ca se va discuta in sedinta si asa m-au tinut pana am terminat cele 10 zile care am mai stat in preaviz pt ca am ales sa stau 8 ore in loc de 4 ore si am plecat mai devreme.Inainte sa plec au zis ca voi primi un raspuns cand se definitiveaza statul pe februarie.Ce credeti am sansa legala sa primesc cele 2 salarii compensatorii?Salariile le voi primi treptat la fel ca ceilalti,cine stie cand vor ajunge la zi.Ce ma sfatuiti?