s-a dispus si intoarcerea executarii silite Si am primit si instiintarea de la autoritarea pentru restituirea proprietatilor ca in 10 zile sa viram suma in cont daca nu vor incepe ei executarea silita Acum ma gandesc daca m-ar ajuta cu ceva macar sa scot banii pe care ii am la banca, deoarece cu pamantul si apartamentul nu cred ca pot face ceva. Situatia este destul de complicata Mare lucru nu am stiut nici eu pana nu am primit hartia acasa Noi am imputernicit unul din frati sa se ocupe de tot si nu ne-a dat detalii despre ce si cum a facut
in urma unui proces, prin executare silita, am primit o suma de bani din partea Autoritatii pentru restituirea proprietatilor, suma ce s-a impartit la 7 frati. Acum am pierdut procesul si trebuie sa restituim banii sau vom fi executati silit. Intrebarea mea este cum se procedeaza cu executarea silita si ce pot face in acest caz deoarece fratii mei nu mai au suma de bani primita pentru a o restitui. Eu detin un cont la banca, pamant arabil si un apartament pe numele sotului decedat pe care nu s-a facut succesiunea.
Pe mine ma intereseaza urmatoarele.
Pe contract este stampila administratiei financiare, dar nu stiu daca a fost sau nu inregistrat contractul. Insa nu aceasta este problema ci faptul ca la locul de munca se fac verificari daca au fost inregistrate acele contracte. Daca nu a fost inregistrat sau a fost scos ulterior pe mine ma afecteaza in vreun fel?
Si ce i se poate intampla si proprietarului ca a scos din financiar contractul.
Multumesc!
Buna ziua!
In anul 2005 am infiintat un pfa care a functionat un an si ceva, la care nu s-au depus declaratiile la timp.
Am vrut sa inchid acest pfa iar cei de la administratia financiara nu mi-au dat acordul deoarece aveam debite. Am platit o parte din ele dar nu in totalitate, dupa care am renuntat sa mai platesc.
Activitate nu am mai desfasurat de 5 ani, timp in care am primit somatii acasa pe care le-am ignorat.
Care este sensul acestor somatii si ce se poate intampla? Exista vreo sansa sa se radieze automat acest Pfa sau trebuie sa platesc restantele si apoi sa il inchid eu? Se poate ajunge pana la executare?
Multumesc!
Buna ziua!
Acum 5 ani mi-am facut un dosar de chirie la un prieten, dosar care ori nu s-a inregistrat la administratia financiara, ori l-a inregistrat dupa care l-a scos din financiar.
In cazul in care se verifica acest lucru cine este tras la raspundere si in ce fel va fi sanctionat.
Multumesc!
De conventie matrimoniala nici nu se pune problema As vrea sa pot face ceva fara ca sotul sa stie.
Si daca am face donatie nu o poate contesta vreodata fratele meu? ( Lui ii va ramane pe viitor apartamentul parintilor mei).
Si nu stiu cum as putea demonstra ca acei bani s-au cheltuit cu casa deoarece nu am facturi pe materiale sau manopera
Buna ziua!
As dori o solutie la urmatoarea problema.
Eu si sotul meu ne construim o casa pe numele nostru, dar cu banii parintilor mei si ma gandesc cum as putea proceda ca vreodata in caz de divort, sotul sa nu aiba pretentii la ceva ce nu i se cuvine.
Multumesc!