in urma unui proces, prin executare silita, am primit o suma de bani din partea Autoritatii pentru restituirea proprietatilor, suma ce s-a impartit la 7 frati. Acum am pierdut procesul si trebuie sa restituim banii sau vom fi executati silit. Intrebarea mea este cum se procedeaza cu executarea silita si ce pot face in acest caz deoarece fratii mei nu mai au suma de bani primita pentru a o restitui. Eu detin un cont la banca, pamant arabil si un apartament pe numele sotului decedat pe care nu s-a facut succesiunea.
s-a dispus si intoarcerea executarii silite Si am primit si instiintarea de la autoritarea pentru restituirea proprietatilor ca in 10 zile sa viram suma in cont daca nu vor incepe ei executarea silita Acum ma gandesc daca m-ar ajuta cu ceva macar sa scot banii pe care ii am la banca, deoarece cu pamantul si apartamentul nu cred ca pot face ceva. Situatia este destul de complicata Mare lucru nu am stiut nici eu pana nu am primit hartia acasa Noi am imputernicit unul din frati sa se ocupe de tot si nu ne-a dat detalii despre ce si cum a facut