avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Activitate TeodoraC81

Activitate TeodoraC81

Buna ziua,

Am o problema similara. Va rog daca se poate sa-mi spuneti cum ati reusit solutionarea problemei.

Va multumesc,
Răspuns la discuția Conformitate
Conformitatea in asigurari.
Discuție Conformitate
Buna ziua,

Ma intereseaza daca ma poate ajuta cineva cu o procedura/norma/ politica de conformitate in afara de legislatia existenta care este destul de lacunara privind modalitatea de conformare precum si modalitatea de raportare a conformitatii sau orice alte formulare in acest sens.

Va multumesc,
Răspuns la discuția Documente cu regim special
Multumesc frumos pt raspunsuri :)
Răspuns la discuția Documente cu regim special
Nu le-am vazut mentionate in anexa 2 deci?
Buna ziua,

Intrebarea mea este urmatoarea:
- politele de asigurare necompletate/ completate sunt sau nu documente cu regim special?

Multumesc anticipat,
Răspuns la discuția Operatiunile de casa
As dori sa revin cu o completare la intrebarea mea initiala pentru a fi mai clara :
as dori sa stiu mai exact care sunt conditiile care trebuie indeplinite pentru incasarea sumelor de bani la punctele de lucru, modalitatea de incasare a acestora, obligativitatea sau nu a detinerii unor caserii de tip bancar. In special ma intereseaza modalitatea de organizare a caseriei, daca Decretul 209/1976 este ultimul in vigoare in ceea ce priveste organizarea caseriilor, daca difera aceasta in sistemul privat de cel public sau daca exista o reglementare specifica a acestora in Codul fiscal sau de procedura fiscala?
Va multumesc,
Buna ziua,

As dori daca se poate sa-mi spuneti care este legislatia referitoare la operatiuniile de casa ale unei societati de asigurare.

Va multumesc,