avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Operatiunile de casa
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Operatiunile de casa

Buna ziua,

As dori daca se poate sa-mi spuneti care este legislatia referitoare la operatiuniile de casa ale unei societati de asigurare.

Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: TeodoraC81 , utilizator 10:26, 17 Aprilie 2012
Codul Fiscal si Codul de Procedura Fiscala.
As dori sa revin cu o completare la intrebarea mea initiala pentru a fi mai clara :
as dori sa stiu mai exact care sunt conditiile care trebuie indeplinite pentru incasarea sumelor de bani la punctele de lucru, modalitatea de incasare a acestora, obligativitatea sau nu a detinerii unor caserii de tip bancar. In special ma intereseaza modalitatea de organizare a caseriei, daca Decretul 209/1976 este ultimul in vigoare in ceea ce priveste organizarea caseriilor, daca difera aceasta in sistemul privat de cel public sau daca exista o reglementare specifica a acestora in Codul fiscal sau de procedura fiscala?
Va multumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registrul de casa in lei aleja0821 aleja0821 Registrul de casa in LEI...este unic pt o firma? In ce conditii se pot tine mai multe registre de casa? Pot fi 2 registre de casa in LEI la o fundatie, ... (vezi toată discuția)
Procedura incasare gcprmr gcprmr In cazul in care administrarea Asociatiei de propietari, este externalizata, este facuta de o firma particulara, ce proceduri si ce documente trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Ce abatere poate fi pusa in discutie ? nimar nimar Conform art. 40 alin.1) lit.c) angajatorul are dreptul : [i]sa dea dispozitii cu caracter obligatoriu pentru salariat, sub rezerva legalitatii lor;[/i] ... (vezi toată discuția)