avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Conformitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Conformitate

Buna ziua,

Ma intereseaza daca ma poate ajuta cineva cu o procedura/norma/ politica de conformitate in afara de legislatia existenta care este destul de lacunara privind modalitatea de conformare precum si modalitatea de raportare a conformitatii sau orice alte formulare in acest sens.

Va multumesc,
Ultima modificare: Joi, 24 Mai 2012
TeodoraC81, utilizator
Cel mai recent răspuns: TeodoraC81 , utilizator 08:48, 25 Mai 2012
Bun de acord cu dvs., dar conformitate in ce caz? In ISO exista ''n'' cazuri.
Conformitatea in asigurari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iso 9001 18001 14001 si 8000 se cer daca si cand vor autoritatile contractante? pe ce criterii se hotaraste? lauraluro lauraluro In anumite licitatii se cer aceste certificate altele nu....este la latitudinea autoritatii contractante impunerea acestor certificate?Pe ce criterii se cer ... (vezi toată discuția)
Iso subcontractant ibitza78 ibitza78 Buna ziua! Am urmatoarea speta: Cerinta din Fisa de date este \\"[i]Se va prezenta Certificat privind implementarea si mentinerea unui Sistem de management ... (vezi toată discuția)
Probleme firma de asigurare auto dia21 dia21 la inceputul anului am avut un accident intr-un sens giratoriu,am incheiat o constatare amiabila cu celalalt sofer in care eu eram \"victima\",iar ... (vezi toată discuția)