avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Activitate look2you22

Activitate look2you22

Răspuns la discuția Ajutor caldura
Buna ziua,

Si multumim pentru amabilitatea cu care ne raspundeti, am si eu o intrebare care ma macina de ceva timp.

Am facut cu cineva un contract de inchiriere a apartamentului meu, acesta este inregistrat la Fisc si este valabil 1 an de zile. Notarul a zis chiriasului ca daca are acest contract este suficient pentru intocmirea dosarului, la asociatie administratorul ii comunica, ca fara viza de flotant o sa fie respins cu siguranta !!!

Care e varianta corecta pentru admiterea acestui dosar ????

nu cred ca asta a fost..... numarul pe care a fost intocmita dispozitia de ridicare a fost GJ-22-KID iar numarul real este GJ-29-KID....mi-e greu sa cred ca in zona respectiva mai exista inca un golf 3 alb cu un numar similar.... Mai mult ca sigur a fost un VICIU DE PROCEDURA !!!! in continuare astept raspunsuri si opinii.... ms de raspuns
Buna ziua,

Numele meu este Lucian si pe data de 09.05.2013 am avut neplacerea sa m-i se ridice masina in Sectorul 6 (ce-i drept era parcata in unicul loc liber acolo in zona pe trecerea de pietoni :sorry: ).
In momentul in care am fost sa imi recuperez masina, la sediul ridicari auto dupa efectuarea tuturor actelor, procesul de identificare al conducatorului auto, factura si chitanta, m-i s-a inmanat si dispozitia de ridicare auto intocmita de agentul constatator care era pe un numar de inmatriculare diferit de cel al masinii mele.
Precizez ca factura si chitanta au fost intocmitela cererea mea pentru numarul real al masinii mele.

Ce sanse sunt sa-mi recuperez cei 886 lei pentru ridicare si depozitare a autovehicolului, nu sunt interesat sa contest si PV din motive de etica.
va multumesc pentru raspunsuri !!! bine este ca am reusit sa ma angajez....restul nu mai conteaza.
cei de la somaj spun multe si in folosul lor,adica e mai simplu sa zici nu decat sa consiliezi pe cineva,cat despre legea in vigoare nu pare sa reflecte ce a zis inspectorul!!! am cerut sfat la un specialist pt ca nu pot sa interpretez legea ca unul !!!(sa nu mai vb de faptul ca agentia respectiva este sub ancheta de frauda)
sunt in somaj de o luna,ieri am reusit la o firma sa imi accepte cererea de angajare,problema este ca initial contractul o sa fie pe 3 luni,pentru ca apoi sa se continue cu perioada nedeterminata.am sunat la agentia de somaj de care apartin si mi-au zis ca nu pot beneficia nici de cei 30% din somaj si nici de cele 7 salarii pentru faptul ca lucrez la peste 50 km de domiciliul actual?Din cate am citit nu pare a fi asa dar nu sunt expert in domeniu....deci va cer ajutorul !!!