Intrebarea mea viza situatia in care, dupa achitarea sumei prin poprire, creditorul a venit cu un alt titlu executoriu pentru o suma suplimentara si continua sa calculeze dobanzi si penalitati, ceea ce majoreaza datoria la infinit. Va multumesc.
In cazul in care s-a dispus executarea silita si este deja aplicata poprirea asupra veniturilor pentru o suma restanta, exista temei legal pentru majorarea acestei sume cu dobanzi si penalitati calculate pe perioada popririi?
Cum trebuie procedat in cazul rezilierii unui contract prestari incheiat intre o asociatie de proprietari si o persoana fizica in vederea incheierii unui CIM intre aceleasi parti? Persoanei in cauza i s-a comunicat verbal si a acceptat aceasta schimbare.
Cum poate fi incadrat refuzul unui presedinte de asociatie de proprietari (schimbat din functie ca urmare a hotararii adunarii generale) de a preda o parte din documente noii conducerii (chiar si dupa instiintarea in scris) si incredintarea spre afisare, unei alte persoane, de documente care contin date cu caracter personal (adresa, date carte de identitate, CNP etc.) ale membrilor asociati?
Va multumesc.
Nu, nu ma refeream la cenzor. Intrebarea mea viza functiile de administrator si contabil ocupate de aceeasi persoana, in aceeasi asociatie, In aceasta situatie este legala incheierea a doua contracte de prestari servicii cu aceeasi persoana ?