avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reziliere contract prestari servicii - incheiere CIM
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reziliere contract prestari servicii - incheiere CIM

Cum trebuie procedat in cazul rezilierii unui contract prestari incheiat intre o asociatie de proprietari si o persoana fizica in vederea incheierii unui CIM intre aceleasi parti? Persoanei in cauza i s-a comunicat verbal si a acceptat aceasta schimbare.
Cel mai recent răspuns: maria_iv , utilizator 12:51, 27 Noiembrie 2013
Comunicati-i in scris
In conformitate cu normele in vigoare,urmeaza ca reprezentantul legal al asociatiei de proprietari sa incheie document prin care sa comunice executantului rezilierea contractului de prestari servicii

Partile s-au inteles sa rezilieze contractul si sa incheie un CIM.
Faceti un simplu document(act aditional, acord de reziliere, whatever) in care sa scrie ca contractul xxx se incheie prin acordul partilor la data yyy. Faceti-l in dublu exemplar si sa fie semnat de amandoua partile.
Si asta e tot

Ultima modificare: Miercuri, 27 Noiembrie 2013
grandanat, utilizator
Am facut un act aditional. Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licenta marca monik monik buna ziua, ma poate ajuta cineva cu un model bun de contract licenta marca? am cautat pe internet, dar nu stiu daca ma pot increde in modelele gasite, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am primit un act adițional la contractul de muncă ... 22.08.2009 22.08.2009 Buna ziua Am primit un act adițional la contractul de muncă și am constatat că nu are nr de înregistrare, si nici nu este trecută data ,decît nr ... (vezi toată discuția)
Sesizare functionari finante publice locale / personal auxiliar judecatorie Rookie Rookie Buna ziua, Situatia pe lung: in blocul in care locuiesc exista mari probleme cu administratia. Prin diferite mijloace (incompetenta Presedintelui de ... (vezi toată discuția)