Multumesc pentru raspunsuri
adriantot a scris:
- Faceti o adresa semnata si stampilata de presedinte prin care delegati o persoana (din comitet, nou administrator, cenzor, proprietar, neproprietar...) sa mearga la Judecatorie cu o cerere din partea aceluiasi presedinte. Prin aceasta cerere solicitati eliberarea, in copie, a actelor de constituirea a asociatiei, acte existente in dosarul de la arhiva Judecatoriei.
Da, aceasta ar fi o cale la care m-am gandit si eu, insa mi-e teama ca acea hartie va ajunge la Dl.Z de la subsol care va genera un raspuns gen: copiile dupa aceste acte trebuie solicitate de la Finantele Locale de care apartineti.
Adam Grecu a scris:
Faceti o sesizare scrisa la Primarul localitatii. Probabil ca va dura ceva timp, insa in mod sigur o sa aveti rezultatele scontate. Administratorul isi poate pierde ”licenta” si nu cred ca asta doreste.
Noul comitet executiv sa-i desfaca contractul de munca disciplinar.
Administratorul are CIM... pe care iar nu il detinem (ITM-ul poate sa furnizeze o copie cred) - deja are probleme la alta asociatie la care a fost administrator, a bagat mana pana la cot si mai sus. Din pacate experientele mele cu politia, si in acest caz, sunt aceleasi - aceleasi dulapuri de militieni de veche sau noua generatie, cu IQ de mediu ambiant si 40kg peste norma. Nu sunt capabili sa discute pe un ton normal, si sunt lipsiti de capacitatea de a reactiona dincolo de instinct.
Cea mai rapida solutie este urmatoarea: obtinerea copiilor dupa actele asociatiei, adeziunea la asociatie pe baza unor simple cereri a oamenilor interesati de rezolvarea situatiei (multi din ei nefiind membri in asociatie, deoarece actele nu sunt disponibile). Si nu putem obtine aceste acte rapid din cauza celor 2 persoane din titlu, altfel urmand calea reclamatiilor si sesizarilor (pe care oricum le vom face) va dura luni de zile iar la judecatorie ani.
Repet, daca stie cineva: cum/unde il pot reclama pe Dl. Z de la Judecatorie?