multumesc ptr raspuns domnule avocat, dar eu vroiam sa aflu altceva. mai exact daca instanta poate dispune aplicarea masurilor disciplinare prevazute in legea 118/1999 mai exact la art 76 si art.77
multumesc inca odata!
Ma aflu de ceva vreme in conflict cu un comisar de la OPC in urma nenumaratelor controale(pe care le-am castigat in instanta in marea majoritate) am depus la sediul OPC o cerere de formare a unei comisii de disciplina intrucat acest comisar nu a repsectat in nici un fel prevederile legii 252/2003 (registrul unic de control) mai excact lipsa ordinul de serviciu, completarea in registrul unic, lipsa legitimatiei etc
In urma adreselor mele cei de la OPC mi-au trimis un raspuns evaziv si-mi refuza explicatii de ce respectivul comisar nu respecta legea desi le-am prezentat probe materiale scriptic si audio .
Intentionez sa actionez OPC in instanta si sa solicit daune morale de 1 leu dar as vrea sa stiu daca instanta de judecata poate impune impotriva functionarului respectiv sanctiunile prevazute in legea 188/1999 legea functionarului public sau aceste sanctiuni pot fi aplicate doar de autoritatea superioara respectivului functionar. Multumesc mult!
buna ziua,
sotia mea are in firma o angajata impotriva careia s-a dispus inceperea urmarii penale ptr furt si gestiune fraudulosa art 208 si art 214 CP insa aceasta angajata ne tot face reclamatii pe la toate organismele de control pana acum am avut reclamatii la ANPC , ITM ,Garda Financiara toate aceste reclamatii nu au avut nici un efect totul fiind in regula in firma(mai putin stresul purtatul pe drumuri etc). Sotia mea are o problema grava de sanatate si aceste controale plangeri nefondate sunt un factor de stres permanent ptr ea
Intrebarea mea este daca pot depune plangere penala si ptr aceste reclamatii nefondate si daca da care e articolul din codul penal care prevede aceasta
multumesc frumos stimatelor doamne avocat
stiam aceste lucruri, eu vroiam doar sa stiu cum pot intra in posesia motivarii respingerii plangerii. si nu stiam daca este vreo cale legala sa solicit aceasta?!
permisul l-am depus in termne de 5 zile.
ce ma nemultumeste e injustetea sentintei si doresc sa depun plangere la CSM impotriva judecatorului sau mai departe la CEDO problema nu este doar a mea fiind vorba de toate procesele verbale intiocmite in baza aparatului radar neomologat si operatorului radar neautorizat
buna ziua,
am o rugaminte daca ma poate ajuta cineva...
am avut un proces de contestare a unui proces verbal eliberat de politia rutiera buzau
la judecatoria buzau. politia a prezentat buletinul metrologic al aparatului radar cu data expirarii in iulie 2007 si autrorizarea agentului respectiv expirate in august 2009 cu toate acestea instanta buzau a respins plangerea ca neintemeiata.
am sunat la jud Buzau ptr a solicitata motivarea deciziei si nu vor sa-mi trimita nimic spunand ca sa mai sun.
doresc sa stiu daca e vreo cale de atac impotriva hotararii si unde ma pot adresa ptr a contesta decizia judecatorului.
mentionez ca ap radar m-a inregistrat cu 103 km/h in comuna Costesti si in mod cert nu aveam viteza respectiva(de altfel am solicitat si inregistrarea video pe care politia rutiera nu a prezentat-o)