avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Activitate Andreea Rischar

Activitate Andreea Rischar

Discuție Parc industrial
Buna ziua, as avea nevoie de cateva clarificari in ceea ce priveste infiintarea unui parc industrial de la cei care s-au ocupat de acest proces.
Am cautat pe internet si am constatat ca pot fi infiintate parcuri industriale atat in baza Legii 186/2013 cat si in baza OG 65/2001. O prima intrebare ar fi ce criterii determina aplicarea uneia din aceste legi?
De asemenea, as dori detalii cu privire la societatea care se ocupa de administrarea parcului, in sensul ca se poate desemna o societate existenta sau trebuie infiintata o noua societate? Pentru societatea care se ocupa de administrare exista un cod CAEN distinct sau care este domeniul de activitate?
orice creditor se poate indrepta asupra mostenitorilor, intrucat, mostenirea cuprinde atat activul succesoral (bunurile autorului) cat si pasivul succesoral (datoriile acestuia),iar atata timp cat mostenitorul accepta succesiunea, aceasta este acceptata atat cu activ cat si cu pasiv.
Răspuns la discuția abandon familie
in ceea ce priveste impacarea partilor, aceasta poate avea loc, pentru ca legea nu limiteaza acest drept in cazul infractiunilor a caror punere in miscare a actiunii penale se face la plangerea prealabla a pertii vatamate.
Răspuns la discuția abandon familie
puteti incerca executarea silita a acestuia in baza hotararii prin care a fost obligat la plata pensiei de intretinere pentru a nu mai fi nevoie sa apelati la solutionarea acestei situatii pe cale penala, asta bineinteles daca are bunri sau venituri impozabile.