Niste haine (fotografiate noi sau ca noi si au ajuns zdrente)/nu este suma mare,doar 95 lei...acum deja nu mai este vorba de bani ci de faptul ca prin simplul fapt ca nu o denunt creez un precedent/recidiveaza. Am luat legatura cu persoane din anturajul ei/prieteni si am inteles ca asa este ea si in viata de toate zilele nu numai in "lumea virtuala". Persoanele din trecut prejudiciate nu au depus plangere la politie. Sa tac inseamna sa fiu partasa la faptele sale...
In caz ca se va dovedi fondata plangerea,am sanse de a-mi recupera prejudiciul?Eu ii pot inapoia fara probleme produsele. In ce context se aplica articolul 244?
Asta stiu...Dar un raspuns mai complet/complex?Ma ajuta cu ceva probele (chitanta cum ca am platit acele produse si fotografii cu ce am platit/respectiv ce am primit?)
Buna seara!Am cumparat niste produse online (pe fb) si nu corespund descrierii/respectiv pozelor afisate (mi-am luat "teapa"). Doresc sa imi recuperez banii dar persoana m-a blocat. Intre timp am aflat ca cea care vinde are antecedente din 2014 (a mai dat tepe). Probe am un dosar intreg dar as vrea sa stiu care sunt demersurile legale pentru a o opri sa mai insele si alte persoane. Multumesc!
Buna ziua!Revin cu o intrebare:Cine este in masura sa imi incheie situatia in revisal?Lichidatorul?ITM-ul?.....deoarece firma a fost radiata in timp ce eram in concediu de crestere copil,situatia a ramas in aer...drept pt care AJOFM-ul spune ca nu am dreptul la somaj pana nu imi este inchisa situatia in revisal si nu am incetarea contractului de munca...pe care nu mi-o poate da nimeni...faptul ca am situatia firmei de la Registrul Comertului din care rezulta ca firma este radiata...plus Hotararea Judecatoreasca Irevocabila prin care firma a fost radiata (copie conform cu originalul...semnata si stampilata de lichidator)...se pare ca nu le este suficient la dosar....Ce este de facut?
Din cate stiu,acum sa mi se elibereze niste acte de catre lichidator nu se poate...nu mai are nici un drept de semnatura/stampila odata cu radierea societatii
Data radierii societatii este 27.09.2013...eu trebuia sa ma intorc la munca pe data de 5.03.2014/sau sa inaintez dosarul de somaj in acest caz (copilul a implinit 2 ani pe 4 aprilie 2014,dar ultima luna de concediu crestere copil a luat-o sotul conform legii)
Buna seara!Revin dupa 2 ani cu o noua problema:...cand am intrat in concediu de crestere copil in urma cu 2 ani,firma a intrat in insolventa...ulterior in faliment...hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila...radiere din Registrul Comertului.Am incheiat concediul de crestere copil,deci trebuia sa intru in "campul muncii" sau sa beneficiez de somaj...in acest caz somaj...dar se pare ca socotelile de acasa nu se potrivesc cu cele din targ...asa ca m-am trezit ca nu am actele necesare intocmirii dosarului pt somaj in temeiul legii X (nu am situatia incheiata in REVISAL...nici cine sa imi elibereze adeverinta ce face dovada vechimii in munca pe cele 12 luni lucrate anterior concediului de crestere copil...nu are cine sa imi elibereze decizia de incetare a contractului de munca). Ce este de facut pt a beneficia de dreptul meu la somaj?Putea firma sa fie RADIATA din Registrul Comertului atata timp cat avea 3 contracte suspendate pt concediu de crestere copil?
Da...prin fondul de garantare,reprezentantul legal al firmei,D-na contabila X,a reusit sa recupereze drepturile salariale aferente celor 60 de angajati al SC. Romcall Suceava. Din cate am inteles de la contabila si m-am documentat,fondul de garantare nu acopera concediile medicale ci numai concediile de odihna....pt ca, concediul pre-postnatal este un concediu medical decontat de CAS.In concluzie,nu am reusit sa recopar banii prin fondul de garantare.Nu mai zic ca prin fondul de garantare ar fi trebuit sa primesc 2 salarii compensatorii potrivit contractului colectiv de munca la nivel de firma.