Buna seara! Acum doi ani mi-am facut un card la Banca pe care l-am folosit in jur de 6 luni.Azi, am primit o notificare cu o suma restanta de 167 ron pe cate trebuie sa o achit bancii pentru neinchiderea contului, comision de administrare. Mentionez, ca pana in acest moment nu am fost atentionata in niciun fel de respectiva banca, au lasat sa curga dobanzile si azi mi-au trimis aceasta surpriza.Sunand la ei mi-au comunicat faptul ca la ei nimeni nu verifica conturile si asa s-a ajuns la suma resectiva. E normal, ce ma sfatuiti sa fac?
Apelul s-a judecat , tocmai de aceea am folosit notiunile de apelant si intimat. Intrebarea mea nu era la modul ipotetic , ci eu vreau sa aflu ceva concret daca se poate si sunteti amabil.Multumesc!
Din ce stiu ,o hotarare investita cu formula executorie e susceptibila de executare silita.
Buna ziua! As avea o intrebare legata de executare silita, va voi povesti pe scurt speta.
In apel s-a dat admis actiunea apelantului prin care intimatul a fost obligat la plata unei sume de bani (550.000 ron) si s-a dispus investirea cu formula executorie.In data de 9.03.2012 s-a incuviintat executarea silita a debitorului. Intrebarea mea este daca hotararea mai poate fi atacata sau se poate suspenda executarea silita a paratului. Multumesc anticipat!