avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Activitate liveta

Activitate liveta

Răspuns la discuția fonduri europene
are cineva idee cat ar ajunge 400 m liniari de plasa de gard de 1.80 m/h si unde pot gasi niste preturi convenabile?multumesc
are cineva idee daca pentru ingradirea 1 h de teren arabil am nevoie de autorizatie,vreau sa plantez nuci apoi pe suprafata respectiva dar mai intai sa fac gardul....
multumes ca ati dat curs solicitarii mele,dar cred ca masura pt o livada de nuci este 112,sau ma insel ,?pt instalarea tinerilor fermieri,dar am sa ma uit si la cea cu 141 multumesc
stie cineva pt o livada de nuci care sunt conditiile pt a putea accesa fondurile europene?multumesc
Răspuns la discuția partaj bunuri
suntem in proces ,ea nu sa prezentat la primul termen si nu pot face dovada ca masina exista de la rar numi elibereaza nici un act tre sa cer in instanta la mine nu a ramas nici un act si masina e inmatriculata pe ea ,multumesc
Discuție partaj bunuri
ce fel de cerere trebuie sa depun in instanta ca sa-mi puna la dispozitie actul masinii de vanzare cumparare sau de inmatriculare ca nu pot dovedi ca masina a ramas la fosta sotie dupa divort
Răspuns la discuția partaj bunuri
multumesc de raspuns,am sa merg la rar,dar am inteles ca nu o sa-mi dea nimic,deoarece masina este inmatriculata pe numele fostei sotii,care era de fapt la momentul respectiv pe numele meu,dar apoi cand a facut inmatricularea definitiva a facuto pe numele ei care la avut inainte de casatorie,masina a fost adusa din germania pe numele meu,apoi la prima inmatriculare,nr rosii,am trecut-o pe numele ei,apoi am divortat,ea si-a reluat numele si a inmatriculato singura pe numele ei actual,trebuie sa fac o cerere ceva la rar unde am inmatriculat masina?sau tre sa merg pur si simplu acolo ,sunt obligati sa-mi elibereze un act sau nu?ea nu s-a prezentat la primul termen si nu pot face dovada ca masina a fost bun comun dobandit in timpul casatoriei
Discuție partaj bunuri
cum pot face petru a face rost de o copie de la contractul de vanzare a masinii,care a ramas la fosta sotie dupa divort,sau de o copie a unui act care sa dovedeasca ca masina a fost dobandita in timpul casatoriei