avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Activitate hingheru001

Activitate hingheru001

si mi-a spus un prieten ca pot sa dau talonul pierdut sa scoata fostul proprietar altu si sa nu mai scrie ca mi-a vanduto .. dar nu sunt sigur. si dak nu ar mai fi nimic de facut pot sa imi scot numere rosi sa mai pot merge 3 luni asa . si daca da cum se procedeaza?
eu cand am cumparat masina fostul proprietar a spus ca pot merge cat vreau asa . cu numerele lui . nu are taxa platita si daia nu asi vrea sa o inscriu
salut .am cumparat o masina acum 1 saptamana am facut doar contract de vanzare cumparare . mi-a zis cineva ca pot merge decat 1 luna pentru ca a scris pe talon ca ca a instrainat masina . mentionez ca asigurarea si roviniata le avea platite ..........
Răspuns la discuția O intrebare - hartuire
ideea sta in felul urmator . am stat cu el 2 luni de zile , dupa care nu am mai vrut sa fiu cu el , el de atunci ma urmareste mereu , ma abordeaza pe strada si tragede mn sa ma pupe cu forta si suna la usa noaptea ,,,, si nu intelege sa ma lase in pace , ce alt ceva pot face , daca ma duc la politie ma ajuta cu ceva ?
buna. am o intrebare am fost cu o persoana acum cateva luni . si ma tot urmareste .trage de mn pe strada . ce pot face sa ma lase in pace . pot cere un ordin de restrictie?
Răspuns la discuția Aspecte succesiune
poi si care este idea daca cu buletinu bunica tot insista sa-mi shimb adresa din buletin so fac aici la ea
poi si care este idea daca cu buletinu bunica tot insista sa-mi shimb adresa din buletin so fac aici la ea
al influenteaza nevasta lui .......
mda bunica mea spune ca nu prea are cum sa vanda casa el fara mine dar nustiu dc spune lucrul asta ?
da dar ma gandeam ca daca eu sunt copilul lui si sunt major sa trebuiasca sa semnez si eu daca ar vrea sa o vanda

da ceva de genu