si mi-a spus un prieten ca pot sa dau talonul pierdut sa scoata fostul proprietar altu si sa nu mai scrie ca mi-a vanduto .. dar nu sunt sigur. si dak nu ar mai fi nimic de facut pot sa imi scot numere rosi sa mai pot merge 3 luni asa . si daca da cum se procedeaza?
eu cand am cumparat masina fostul proprietar a spus ca pot merge cat vreau asa . cu numerele lui . nu are taxa platita si daia nu asi vrea sa o inscriu
salut .am cumparat o masina acum 1 saptamana am facut doar contract de vanzare cumparare . mi-a zis cineva ca pot merge decat 1 luna pentru ca a scris pe talon ca ca a instrainat masina . mentionez ca asigurarea si roviniata le avea platite ..........
ideea sta in felul urmator . am stat cu el 2 luni de zile , dupa care nu am mai vrut sa fiu cu el , el de atunci ma urmareste mereu , ma abordeaza pe strada si tragede mn sa ma pupe cu forta si suna la usa noaptea ,,,, si nu intelege sa ma lase in pace , ce alt ceva pot face , daca ma duc la politie ma ajuta cu ceva ?
buna. am o intrebare am fost cu o persoana acum cateva luni . si ma tot urmareste .trage de mn pe strada . ce pot face sa ma lase in pace . pot cere un ordin de restrictie?