avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Activitate mihaela2513

Activitate mihaela2513

Discuție Suspendare PFA
Buna ziua.
Am un pfa si as dori sa-i suspend activitatea (am declarat si punct de lucru). Ce demersuri trebuie sa fac?
Multumesc.
Răspuns la discuția PFA-factura externa
Multumesc pentru raspuns.Am uitat sa precizez ca furnizorul nu este, nici e, platitor de TVA.La fe fac?
Buna ziua.
Sunt un PFA neplatitor de tva, si am achizitionat jucarii din UK.M-am inregistrat in ROI.Factura o inregistrez cu taxare inversa?
Multumesc
Răspuns la discuția PFA sau Persoana juridica
Buna ziua.
Va multumesc pentru raspuns.Am optat pentru PFA, neplatitor de tva.Voi achizitiona marfa din Polonia, de la un furnizor neplatitor de tva.In cazul acesta, cum inregistrez factura,normal, fara tva sau cu taxare inversa?
Buna ziua.
As dori sa-mi dati un sfat.As vrea sa deschid un magazin de jucarii cu maxim 3 angajati, jucariile vor veni din Polonia.Ca ce ar fi mai indicat sa ma inregistrez, Ca pfa sau ca persoana juridica?
Răspuns la discuția PFA- CAEN 0149
Registrul jurnal de incasari si plati trebuie achizitionat neaparat de la finante, sau e in regula daca l-a achizitionat de la o papetarie?
Discuție PFA- CAEN 0149
Buna ziua.
Am mai multe intrebari legate de un PFA, infiintat in 2013, cresterea prepelitelor (cod caen 0149).Din pacate pana acuma nu s-a depus nicio declaratie.As dori sa stiu daca este corect daca depun acuma declaratia 070 si 220 pentru 2013?Este neplatitoare de TVA si nici nu are angajati.
Buna ziua.
Am primit un BO de la firma X si doresc sa-l girez tot catre firma X.Acest bilet mai trebuie dus la banca ?
Multumesc.
Multumesc mult:)
Buna ziua.
Se declara in declaratia 394 bonurile fiscalea pe care sunt inscrise cui-ul firmei (facturi simplificate)?