avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Activitate myyrela

Activitate myyrela

Cui trebuie sa ma adresez sa-mi evacuez copilul fiind un batran de la tara,avand un copil recidivist pentru crima care ma ameninta in permanenta ca imi da foc si ma omoara pe mine si sotia pentru ca la politia locala din comuna am facut nenumarate plangeri?
am mostenit o masina de la fratele meu,care a decedat in data de 17.02.2012,certificatul de mostenitor l-am dobandit in data de 13.03.2012,iar nepotul meu avand aceces la actele masinii si domiciliu a vandut masina unei firme``rodell`transferul de proprietar facandu-se in data de 28.03.2012.Ce pot face in cazul acesta intr-un timp mai scurt,nefiind nevoie sa-l dau in judecata?multumesc
am fost la politie la udriste,masina este radiata,apare vanduta dar nu mi se da detalii despre vanzator si data vanzarii si cumparator
am fost si mi s-a spus ca este vanduta si daca vreau detalii sa ma duc numai joia intre 12-15 sa prind loc daca nu intr-o alta joi si tot asa...
am fost si mi s-a spus ca este vanduta si daca vreau detalii sa ma duc numai joia intre 12-15 sa prind loc daca nu intr-o alta joi si tot asa...
am mostenit o masina in urma decesului fratelui meu,iar un nepot avand actele masinii mi-a vandut-o,iar masina este de negasit.va rog sa ma indrumati unde pot merge pentru a recupera cat mai repede si legal masina.va multumesc!specific ca am certificatul de mostenitor si factura de cumparare a masinii