avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Batran si fara ajutor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Batran si fara ajutor

Cui trebuie sa ma adresez sa-mi evacuez copilul fiind un batran de la tara,avand un copil recidivist pentru crima care ma ameninta in permanenta ca imi da foc si ma omoara pe mine si sotia pentru ca la politia locala din comuna am facut nenumarate plangeri?
Mergeţi şi depuneţi plângerea la parchet. Trebuie să aveţi dovezi ale ameninţărilor, pentru a vă fi sadmisă şi soluţionată plângerea.
Nu sunteţi obligaţi să îl ţineţi în casă pe fiul major. Însă pentru a-l putea evacua, dacă nu pleacă de bună voie, va trebui să faceţi o acţiune în instanţă, pa care apoi să o puneţi în executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua!- actiune in evacuare deny2014 deny2014 As dori sa stiu daca fratele meu poate fi dat afara din casa(parintii mei sunt de acord)pentru ca de 10 ani ne terorizeaza?In luna mai s-a eliberat iarasi din ... (vezi toată discuția)
Sot abuziv fizic si psihic, alcoolic, din cadrul politiei stopabuz stopabuz Buna seara! As dori sa stiu ce masuri se pot lua impotriva unui barbat (sot) care detine arme de vanatoare precum si arma din dotare si ameninta membri ... (vezi toată discuția)
Concubinul mamei - amenintari, incendiere giogio giogio dupa cum am scris si acum 2 ani caci concubinul mamei ne ameninta ca ne omoara si ne da foc la casa sa adverit in luna septembrie am mers in concediu acas la ... (vezi toată discuția)