am mostenit o masina de la fratele meu,care a decedat in data de 17.02.2012,certificatul de mostenitor l-am dobandit in data de 13.03.2012,iar nepotul meu avand aceces la actele masinii si domiciliu a vandut masina unei firme``rodell`transferul de proprietar facandu-se in data de 28.03.2012.Ce pot face in cazul acesta intr-un timp mai scurt,nefiind nevoie sa-l dau in judecata?multumesc
1-Rugam respectati Regulamentul forumului si nu deschideti mai multe topicuri cu subiect identic
2-Vi s-a explicat si in topicul initial ca nepotul dvs neavand calitatea de proprietar asupra autovehiculului si nici in posesia unei procuri autentificate care eventual sa ii permita sa dispuna de bunul mobil care in fapt nu ii apartine,a savarsit fapte sub incidenta penalului
Avand in vedere ca nu detineti documentele originale ale autovehiculului se impune initial sa formulati plangere la politie impotriva acestuia
Conditionat de concluziile cercetarilor politiei,puteti opta pentru continuarea demersurilor de recuperare autovehicul
Furt masina
pdmarian
Va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez in urmatoarea situatie: sunt in constructie cu o casa in regie proprie si de curand echipa de constructori a fugit cu ... (vezi toată discuția)
Legea nr.9/2012
leonida
buna ziua,
am nevoie de ajutor cu un sfat pentru un bun prieten cu dizabilitati,situatia sta in felul urmator,acesta a cumparat in 2011 o masina pe care a ... (vezi toată discuția)