avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am un fiscal mai vechi si toate actele la masina, pot ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am un fiscal mai vechi si toate actele la masina, pot trece masina pe numele meu cu fiscalul vechi si fara contract v-c?

Am un fiscal mai vechi si toate actele la masina

Burlacu CC
Utilizator
09:45, 9 Mai 2018
Dar nu am contract de vanzare cumparare cu proprietarul...Intrebarea mea este daca pot trece masina pe numele meu cu fiscalul vechi si fara contract de vanzare cumpărare??
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:09, 9 Mai 2018
Fara un act care sa transmita proprietatea de la vechiul proprietar la dvs nu aveti cum sa "treceti" masina pe numele dvs.
Conform dispozitii in vigoare inmatricularea unui bun mobil implica parcurgerea unor etape ale procedurii de achizitie si de inmatriculare auto
Daca dv nu detineti nici contract vanzare cumparare nici certificat fiscal nu aveti documentele necesare in baza carora sa solicitati inmatriculare auto

Rugam respectati reghulamentul forumului si nu deschideti concomitent mai multe topicuri cu subiect identic
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Ultima modificare: Miercuri, 9 Mai 2018
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fiscal auto iulian1994 iulian1994 Buna ziua, Am si eu o problema in legatura cu fiscalul la o masina. Recent am achizitionat un autoturism eu fiind plecat in strainatate a facut prietena mea ... (vezi toată discuția)
Înmatriculare masina Andreea2990 Andreea2990 Buna ziua,am si eu o nelămurire .Am cumpărat recent o masina înmatriculata in Romania .Am facut actul de vânzare -cumpărare,am fost la primărie si am ... (vezi toată discuția)
Masina mea a fost confiscată pe motiv că este furată 8899 8899 In anul 2017 am cumpărat o mașină din Germania de la un parc auto Apoi am înmatriculat o în România În aprilie 2018 p0litia de frontieră ( la vama) din ... (vezi toată discuția)