avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Masina mea a fost confiscată pe motiv că este ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Masina mea a fost confiscată pe motiv că este furată

In anul 2017 am cumpărat o mașină din Germania de la un parc auto Apoi am înmatriculat o în România În aprilie 2018 p0litia de frontieră ( la vama) din Croatia mi au confiscat masina pe motiv ca este furată din Olanda din 2015 Ce pot face sa mi iau mașina în custodie ? Ce demersuri se pot face?Cine are competența sa faca demersurile respective?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:39, 9 Mai 2018
Rugam respectati regulamentul forumului,nu deschideti concomitent mai multe topicuri cu subiecte identice
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot lua în custodie o mașină condiscata 8899 8899 Am cumpărat în 2017 o mașină din Germania dintr un parc auto apoi am înmatriculat în România În aprilie 2018 venind din vacanta poliția de frontieră ... (vezi toată discuția)
Auto NelaIoana NelaIoana Am cumparat o masina si proveniența olanda de la un parc auto..masina am luat o ca fiind din anul 2007..azi am fost la RAR si am aflat cu stupoare ca masina ... (vezi toată discuția)
Am un fiscal mai vechi si toate actele la masina, pot trece masina pe numele meu cu fiscalul vechi si fara contract v-c? Burlacu CC Burlacu CC Am un fiscal mai vechi si toate actele la masina Burlacu CC Utilizator 09:45, 9 Mai 2018 Dar nu am contract de vanzare cumparare cu ... (vezi toată discuția)