avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pot lua în custodie o mașină condiscata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pot lua în custodie o mașină condiscata

Am cumpărat în 2017 o mașină din Germania dintr un parc auto apoi am înmatriculat în România În aprilie 2018 venind din vacanta poliția de frontieră din Croația mi au confiscat mașina pe motiv că este furată din Olanda din 2015 Ce demersuri pot face pentu a mi lua mașina în custodie ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:38, 9 Mai 2018
Pana la clarificarea situatiei,nu puteti prelua si utiliza vehiculul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina mea a fost confiscată pe motiv că este furată 8899 8899 In anul 2017 am cumpărat o mașină din Germania de la un parc auto Apoi am înmatriculat o în România În aprilie 2018 p0litia de frontieră ( la vama) din ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o masina furata ! liv.savu liv.savu Buna seara ! Ma confrunt cu o problema foarte delicata si am nevoie de niste sfaturi de la persoane specializate . Am cumparat o masina , care in urma ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto declarat furat p_mihai_ro p_mihai_ro Buna ziua, In 2011 am achizitionat din Germania un autovehicul uzat, provenit din Grecia. Autovehiculul era inmatriculat temporar in Germania. L-am ... (vezi toată discuția)