avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Înmatriculare masina
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Înmatriculare masina

Buna ziua,am si eu o nelămurire .Am cumpărat recent o masina înmatriculata in Romania .Am facut actul de vânzare -cumpărare,am fost la primărie si am luat-o in evidentă pe numele meu ...problema este ca programarea pentru înmatriculare pr numele meu este făcută in Septembrie ,deci se depășesc cele 90 de zile obligatorii pentru înmatriculare .Ideea este ca eu vreau sa plec din țara cu masina si ma voi întoarce in Septembrie .Credeti ca voi avea probleme la întoarcere ?tinand cont ca nu am eu nici o vina ca sunt programată tocmai in Septembrie ..
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:33, 2 Iunie 2018
Rugam respectati regulamentul forumului nu deschideti concomitent mai multe topicuri cu subiect identic
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înmatriculare masina Andreea2990 Andreea2990 Buna ziua,am si eu o nelămurire .Am cumpărat recent o masina înmatriculata in Romania .Am facut actul de vânzare -cumpărare,am fost la primărie si am ... (vezi toată discuția)
Pastrarea nr. de inmatriculare teocri teocri Daca nr. de inmatriculare contine literele MAI ,la inmatricularea altei masini pot pastra numarul? (vezi toată discuția)
Masina mea a fost confiscată pe motiv că este furată 8899 8899 In anul 2017 am cumpărat o mașină din Germania de la un parc auto Apoi am înmatriculat o în România În aprilie 2018 p0litia de frontieră ( la vama) din ... (vezi toată discuția)