avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Înmatriculare masina
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Înmatriculare masina

Buna ziua,am si eu o nelămurire .Am cumpărat recent o masina înmatriculata in Romania .Am facut actul de vânzare -cumpărare,am fost la primărie si am luat-o in evidentă pe numele meu ...problema este ca programarea pentru înmatriculare pr numele meu este făcută in Septembrie ,deci se depășesc cele 90 de zile obligatorii pentru înmatriculare .Ideea este ca eu vreau sa plec din țara cu masina si ma voi întoarce in Septembrie .Credeti ca voi avea probleme la întoarcere ?tinand cont ca nu am eu nici o vina ca sunt programată tocmai in Septembrie ..
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:32, 2 Iunie 2018
Daca detineti documente justificative ,intemeiate,puteti devansa programarea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înmatriculare masina Andreea2990 Andreea2990 Buna ziua,am si eu o nelămurire .Am cumpărat recent o masina înmatriculata in Romania .Am facut actul de vânzare -cumpărare,am fost la primărie si am ... (vezi toată discuția)
Ieșire din țară cu mașină neînmatriculată pe numele noului proprietar George Voicu18 George Voicu18 Buna ziua! Mă numesc George,am ai eu o nelămurire ,am cumpărat o Masina din localitatea unde stau,proprietarul nu păstrează numerele și cu acordul lui ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat o mașină second hand este înmatriculata mașina ... Roob Roob Am cumpărat o mașină second hand este înmatriculata mașina da nu pe numele meu și o am de 4 luni daca mă duc să o înmatriculez acum se întâmplă ceva (vezi toată discuția)