avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ieșire din țară cu mașină neînmatriculată pe ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ieșire din țară cu mașină neînmatriculată pe numele noului proprietar

Buna ziua! Mă numesc George,am ai eu o nelămurire ,am cumpărat o Masina din localitatea unde stau,proprietarul nu păstrează numerele și cu acordul lui ,le pot pastra eu ,am făcut o programare la Drpciv fiind locurile ocupate peste 2 luni,iar eu vreau sa plec cu mașina în Franța săptămâna viitoare,pot circula in UE cu contractul de vânzare cumpărare pe numele meu și pe talonul scris înstrăinat către mine ?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 12:21, 23 August 2023
In granița nu-i interesează decât ca actele dvs. și ale mașinii sa fie în regulă. Mașina sa aiba ITP-ul, să aveți asigurare. Dacă nu o înmatriculați la timp, după 90 de zile de la cumparare certificatul de inmatriculare vi se suspenda automat.
www.avocatnet.ro/articol_634...
Veți avea după aia probleme.
Ultima modificare: Miercuri, 23 August 2023
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoturism instrainat de la fiu catre tata. fiul nu a rezervat ... Daniel Vidoe Daniel Vidoe Autoturism instrainat de la fiu catre tata. Fiul nu a rezervat numerele de inmatriculare, iar tatal (cumparator) doreste sa le pastreze de la vanzator, fara a ... (vezi toată discuția)
Talon Claidiu23 Claidiu23 Bună ziua. Am cumpărat o mașină și proprietarul a trecut în talon instrainat cu numele meu și data. Cat pot circula cu mașina fără sa o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am cumparat o masina inmatriculata in ro, acelasi judet ... kladeland kladeland Buna ziua Am cumparat o masina inmatriculata in RO, acelasi judet cu mine,Ilfov. Am strans actele necesare pentru a o transcrie . O sa pastrez numerele pe ... (vezi toată discuția)